Biuletyn informacji publicznej WSSE w Katowicach
2024-04-27 05:48:19
Biuletyn Informacji Publicznej
WSSE w Katowicach
Start
(current)
Tekst
A
A+
A++
Wersja kontrastowa
Deklaracja dostępności
WYSZUKAJ
WSSE
ŚPWIS
Komunikaty
Dane teleadresowe
Godziny pracy
Statut
Regulamin organizacyjny
Struktura organizacyjna
Finanse
Przyjmowanie i załatwianie spraw
Stan przyjmowanych spraw, kolejność ich załatwiania lub rozstrzygania
Informacja publiczna do ponownego wykorzystania
Majątek zbędny i zużyty WSSE w Katowicach
Prawo
Kontrola
Skargi i wnioski
Petycje
Rejestry, ewidencje i archiwa
Dostęp do informacji niezamieszczonej w BIP
Przetargi
Projekty Unijne
Ogłoszenia
Prawa konsumenta
Ochrona danych osobowych
SERWIS
Administracja
Instrukcja obsługi
Deklaracja dostępności
Redakcja
Menu
Drukuj
Higiena Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku
Komunikat dot. ostrzeżenia publicznego w sprawie obecności bakterii Salmonella enteritidis w dwóch stadach kur niosek
Więcej
Komunikat dot. ostrzeżenia publicznego
Więcej
Komunikat dot. wytycznych do punktów wydawania/spożywania posiłków
Więcej
Komunikat dot. ostrzeżenia publicznego w sprawie ryzyka związanego ze spożyciem zbyt dużej ilości produktu pn. NUA Gorzkie pestki moreli BIO, 175
Więcej
Komunikat dot. ostrzeżenia publicznego w sprawie metalowego drutu o długości około 1,5 cm w batonie nugatowym
Więcej
Komunikat dot. obowiązku przedsiębiorców ws. informowania klientów o alergenach w żywności
Więcej
Komunikat dot. wymagań Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26.08.2015r.
Więcej
Ogłoszenia
Więcej
Wnioski do pobrania
Więcej
Komunikat dot. udostępniania informacji konsumentowi finalnemu w miejscu sprzedaży środków spożywczych bez opakowania
Więcej
Ostrzeżenie dot. produktu pn. Miracle Mineral Solution
Więcej
Komunikat dot. podmiotów eksportujących żywność do Japonii
Więcej
Komunikat dot. podmiotów prowadzących produkcję pierwotną
Więcej